fbpx

Website one pager

Een populaire manier van het inrichten van een website waar weinig content voor nodig is wordt er vaak gekozen voor een One pager. Hierdoor bestaat je website uit één enkele pagina wat bestaat uit verschillende hoofdstukken onder elkaar. De bezoeker navigeert daarom van boven naar beneden zonder op links te klikken die naar andere pagina’s leiden.

Met WordPress of puur HTML

Wij bouwen jouw website one pager

De kosten voor een One pager website zijn ook relatief laag omdat er minder pagina templates gemaakt hoeven te worden. En kun je kiezen voor een CMS zoals WordPress of enkel HTML wanneer je de teksten niet zelf hoeft aan te passen.

Uniek website design

De identiteit van jouw product of bedrijf wordt vertaald in een uniek website design.

UX geoptimaliseerd

Gebruikersgemak staat vooraan bij het ontwerpen van de website om meer conversie te genereren.

Responsive design

Het website design wordt altijd geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en andere schermen.

Simpel

Puur HTML

Als je snel en goedkoop een nieuwe website one pager nodig hebt en je de content zoals teksten niet vaak wijzigen is de puur HTML one pager perfect voor jouw nieuwe website. De werking van de website one pager is hetzelfde voor de bezoekers waardoor de gebruiker ervaring optimaal is.

One Pager WordPress

Snel en gemakkelijk de tekst van je website aanpassen? Maak dan gebruik van het CMS systeem van WordPress. Wij kunnen one pager websites in WordPress ontwikkelen waarmee je de content van je website volledig kan beheren.

De voordelen van een One pager website

  • De kosten zijn relatief lager.
  • Bezoekers kunnen de informatie sneller vinden.
  • De bezoekers gedrag is geoptimaliseerd.

 

Wij richten One page websites op maat in voor verschillende branches. Ben je op zoek naar een partij die professioneel een website kan ontwerpen en bouwen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken voor jouw product of dienst.

HTML website

Betaalbare prijzen

Wij maken one pager websites en om een keuze in te maken hebben wij een paar mogelijkheden bij elkaar gezet.