fbpx

WordPress Updates

Wij verzorgen updates voor jouw WordPress website, zo blijft de website goed functioneren en is het veilig waardoor de website niet makkelijk gehackt kan worden. Ook wanneer er fouten optreden wordt hier naar gekeken en worden problemen opgelost. Zo kun jij je richten op je bedrijf en wij op jouw WordPress website.

Een goed werkende website

Wij onderhouden jouw WordPress website

Wij voeren periodiek WordPress updates uit voor een vast bedrag per jaar. Hier hoef je zelf niets meer voor te doen en ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Updates bestaan uit het oplossen van eventuele fouten, nieuwe functionaliteiten of veiligheid lekken. De laatste is natuurlijk belangrijk om te zorgen dat niemand ongewenst je website binnen kan dringen met alle gevolgen van dien.

Veilig en vertrouwd

De laatste veiligheid updates worden periodiek uitgevoerd.

De nieuwste updates

Ontvang de nieuwste updates met handige functionaliteiten.

Geen zorgen

Jouw Wordpres website zal altijd blijven werken, geen verassingen.

Let op

Updates beschikbaar

Wanneer er updates beschikbaar zijn installeren en testen wij de plugins of deze naar beheren werken en de WordPress website er goed uit blijft zien. Wanneer er problemen op doen lossen wij dit op om te zorgen dat er niets fout kan gaan op jouw WordPress website.

Oeps, het werkt niet meer

Soms is het nodig om updates terug te draaien naar een oudere versie omdat de nieuwe update niet goed werkt, dit kan een lastige klus zijn wanneer je niet voldoende technische kennis hebt, dan is het fijn dat je WordPress updates laat uitvoeren door een erkend WordPress expert.

Voordelen van WordPress Updates

  • Houdt je website veilig voor hackers.
  • Maak gebruik van nieuwe functionaliteiten.
  • Zorgt dat je WordPress website goed blijft werken.
  • Je bent altijd online beschikbaar via jouw WordPress website.
  • Bezoekers kunnen vetrouwen op een goed werkende WordPress website.
WordPress website

Betaalbare prijzen

Wij maken WordPress websites in verschillende groottes, om hier een keuze in te maken hebben wij een paar mogelijkheden bij elkaar gezet.