fbpx

WordPress thema

Wij maken unieke WordPress thema’s op maat voor alle soorten identiteiten en branches. Jouw wensen worden vertaald naar een digitaal ontwerp en omgezet in een goed werkende responsive WordPress Thema

In eigen huisstijl

Wij maken jouw WordPress Thema

Als je een website maakt in het open source systeem WordPress dan heb je een WordPress thema nodig. Dit is een template waar design, techniek en de content samen komen. Een WordPress thema kan op maat worden gemaakt en volledig naar eigen smaak ingericht worden.

Ontwerp op maat

Wij ontwerpen een unieke template in jouw huisstijl.

Responsive

Het ontwerp wordt altijd geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en andere schermen.

Seo vriendelijk

Zorg dat jouw WordPress website goed gevonden wordt door zoekmachines zoals Google.

Uniek ontwerp

WordPress thema op maat

Voordat je een WordPress thema laat maken moet je een website ontwerp hebben. Wanneer je dat hebt is er een goed beeld wat er gemaakt moet worden. Het ontwerp van de website zullen wij omzetten naar een WordPress thema. Deze wordt SEO vriendelijk gebouwd en is de content zelfstandig te beheren in het CMS van WordPress. Door gebruik te maken van een responsive design is een WordPress thema ook geschikt voor mobiel.

WordPress website

Betaalbare prijzen

Wij maken WordPress websites in verschillende groottes, om hier een keuze in te maken hebben wij een paar mogelijkheden bij elkaar gezet.