fbpx

Kennisbank

Naar welke informatie ben jij op zoek?

De Kennisbank is dé database waarin informatie staat over online en offline marketing, zodat jouw kennis op het hoogste niveau blijft! De zoekfunctie is jouw beste vriend voor snelle antwoorden op al jouw vragen!

De identiteit van je bedrijf

Het is relatief simpel om snel bereik te creëren op het internet omdat je hier zelf mee aan de slag kan, we hebben een kort overzicht gemaakt van de belangrijkste todo’s

Hoe voorkom je een 404 pagina?

Voorkom zo veel mogelijk pagina’s die niet gevonden kunnen worden. Lees onze tips & tricks hoe redirects instellen voor een 404 pagina.

De voordelen van een WordPress Multisite?

Misschien is een Wordpress Multisite wel wat voor jouw bestaand of nieuw project? Wij zetten alle voor- en nadelen op een rij voor je.

Is jouw website UX design geoptimaliseerd?

Wanneer je website niet genoeg conversie oplevert kun je op basis van UX design oplossingen meer bezoekers verleiden om contact om te nemen.

Wat zijn WordPress updates?

Houdt je Wordpress website veilig door periodiek updates uit te voeren en fouten op te lossen. Wij legen uit hoe je dat doet!

Wat kost een WordPress website?

Als startende ondernemer wil je weten wat een Wordpress website gaat kosten. Dat kan duizenden euro’s of minder kosten maar waar moet je nou op letten?

<