fbpx

Website design

Een website design is jouw visitekaartje naar je bezoekers. Daarom is een eerste indruk belangrijk want bezoekers die ergens naar op zoek zijn moet de website mooi en vertrouwd vinden om op de website te blijven of terug te komen.

Jij vraagt

En wij ontwerpen jouw website design

Bij een website hoort een design dat de bezoekers moet aanpreken om te blijven lezen. Door gebruik te maken van kleuren, vormen, foto’s en typografie kun je elk gewenste uitstraling ontwerpen voor je website. Afhankelijk van de doelgroepen kun je keuzes hier in maken om potentiële klanten te werven en dat bezoekers langer op je website zullen blijven. Omdat er verschillende trends zijn zul je wellicht vaker een re-design van je website maken om er voor te zorgen voor meer bezoekers.

Uniek website design

De identiteit van jouw product of bedrijf wordt vertaald in een uniek website design.

UX geoptimaliseerd

Gebruikersgemak staat vooraan bij het ontwerpen van de website om meer conversie te genereren.

Responsive design

Het website design wordt altijd geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en andere schermen.

Op elk scherm

Responsive design

Vanwege het grote succes van responsive design kun je ook ontwerpen maken van je website voor mobiel. Vanwege de verschillende scherm groottes kan de interactie op de website verschillen omdat je met je hand navigeert en niet meer met een muis. Een design wat mobiel vriendelijk is betekend dat je tekst leesbaar is en je goed kan navigeren op de website, denk bijvoorbeeld aan grote knoppen.

Uniek website design

Door een uniek website design te maken val je meer op en wordt je sneller onthouden en herkent. De identiteit van jouw bedrijf, product of dienst komt op die manier het beste over aan jouw doelgroep en heb je minder concurrentie.

Wanneer voldoet een goed website design?

  • De uitstraling past bij jouw bedrijf, product of dienst
  • Tekst is goed leesbaar door voldoende contrast
  • Je kunt goed door de website navigeren op mobiel
  • Er is onderscheid in verschillende koppen en paragrafen
  • Bezoekers vinden je website mooi en duidelijk
  • Je hebt meer conversie

 

Studio mxd maakt website designs op maat voor alle soorten branches, dit doen wij op basis van een briefing van de klant. Door gebruik te maken van moodboards en schetsen worden er verschillende proeven gemaakt en aan de klant gepresenteerd om alle verwachten waar te kunnen maken.

Website design

Betaalbare prijzen

Wij maken website designs voor verschillende platformen, om een keuze in te maken hebben wij een paar mogelijkheden bij elkaar gezet.