fbpx
online oplossingen

Een maatwerk website is specifiek gemaakt voor uw bedrijf. Wij vertalen alle wensen naar een onderscheidend design. Elk bedrijf is anders, dus elk online uiting is uniek.

01

Maatwerk websites

Wij bouwen onze maatwerk websites met het gebruiksvriendelijk opensource systeem WordPress.

 • WEBSITE
 • BLOG
 • ONE-PAGER
 • WEBSHOP
 • VANAF € 1.050,-*

Bekijk de mogelijkheden

02

Online oplossingen

Om online uw doelgroep goed van dienst te kunnen zijn kunt u verschillende media uitingen of uitbreidingen toevoegen aan uw website.

 • NIEUWSBRIEVEN
 • PLUGINS
 • STRIPPENKAARTEN
 • VANAF € 65,-*
03

WordPress trainingen

U leert hoe u met WordPress een eigen website kunt ontwikkelen, onderhouden, uitbouwen en optimaliseren.

 • PERSOONLIJKE TRAINING
 • BEDRIJFSTRAINING
 • HANDLEIDINGEN
 • VANAF € 195,-*

Altijd design & development op maat

‘Bij het creëren van een website streven wij naar een juiste balans tussen functionaliteit en design. Evenals een goed evenwicht tussen tekst en beeld. Hierbij speelt uitstraling en doelstellingen voor uw bedrijf de belangrijkste rol.’

Gebruikersvriendelijk, flexibel en betaalbaar.

Wij bouwen onze websites in het content managment systeem WordPress. Dit omdat het opensource is, en wij zo altijd gebruik maken van de nieuwste technieken. WordPress wordt om die reden ook wereldwijd gebruikt door professionals om in korte tijd een goed werkende website te realiseren.

Voordelen van een WordPress website;

 • Vanwege de flexibiliteit van plugins kun je snel en gemakelijk nieuwe functies toevoegen, waardoor het realiseren van een WordPress website altijd voordeliger is dan een eigen gebouwd CMS. Tevens heeft u hierdoor de mogelijkheid uw website te blijven ontwikkelen en uitbreiden.
 • U heeft uw website in eigen beheer. Wij bieden onderhoudspakketten en strippenkaarten aan om diverse updates uit te voeren, maar dit is uw eigen keus.
 • Doordat zoekmachines zoals Google steeds belangrijk worden en geavanceerd is het systeem SEO geoptimaliseerd met de mogelijkheid om dit verder uit te breiden.
 • Het is mogelijk om in aanzienlijk korte tijd een website te realiseren. Afhankelijk van uw wensen en design.
 • Content beheer met WordPress is uitermate gebruikersvriendelijk en u ontvangt een persoonlijke handleiding bij uw website.

Meer informatie

Beheer zelfstandig uw website.

Wij vinden het belangrijk dat u onafhankelijk met uw website aan de slag kan en zelf uw content kan beheren. Wij bouwen onze websites met het gebruiksvriendelijk opensource systeem WordPress. Hiermee kunt u gemakkelijk content beheren, zodat u
onafhankelijk met uw eigen website aan de slag kunt.

U krijgt altijd een persoonlijke handleiding bij oplevering van uw website zodat u direct aan de slag kunt. Indien u meer ondersteuning nodig heeft bieden wij ook persoonlijke WordPress trainingen aan. Informeer naar de mogelijkheden.

Meer informatie

Goed gevonden.

Iedereen wilt online snel gevonden worden. Door middel van SEO ofwel Search Engine Optimalisation meten wij het gebruikersgedrag door middel van Google Analytics. Op basis van deze informatie kunt u conversie optimaliseren. Google Analytics is gratis software van Google welke u kunt gebruiken om vrijwel alle activiteiten naar, op en van uw website te meten en inzichtelijk te maken.

Het doel van dit product is om u een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergave. Hiermee kunt u dus perfect zien wat bijvoorbeeld de herkomst is van uw bezoekers, hoe lang men op een bepaalde pagina blijft, op welke pagina men uw website verlaat, waar men op geklikt heeft en het belangrijkste, welke bezoekers u het meeste opleveren.

Meer informatie

Ondersteuning wanneer u dat nodig heeft.

Heeft u zelf weinig tijd om uw website bij te houden of wilt u graag kleine (technische) aanpassingen aan uw bestaande WordPress website? Dan bieden wij de oplossing met onze strippenkaarten. U kiest een strippenkaart die bij u past, 5 uur, 10 uur of 15 uur. Kosten voor de strippenkaart zijn € 70,-* per uur.

De strippenkaart gaat in na ontvangst van de betaling. In de tijd die u koopt houden wij uw website voor u bij. Denk aan het verwerken van teksten, maken van plaatjes en updates uitvoeren. U geeft zelf aan wat er moet gebeuren en wanneer. Wij schrijven de tijd op de strippenkaart. Als de strippenkaart vol is krijgt u een overzicht met data, tijden en uitgevoerde werkzaamheden. U zit niet vast aan een contract en betaald enkel voor de gewerkte uren. Onze strippenkaarten zijn onbeperkt geldig. Geïnteresseerd? Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact op.

Meer informatie

WordPress

Beheer gemakkelijk content met het gebruiksvriendelijk opensource CMS WordPress.

SEO

Search Engine Optimalisation meten wij het gebruikersgedrag door middel van Google Analytics.

Transparant

De website die u bij ons koopt is ook werkelijk van u. Geen verborgen kosten of abonnementen.

Techniek

We bouwen onze websites met de nieuwste technieken; PHP, MySQL, Javascript, CSS3 en HTML5.

Responsive

Dezelfde content maar geoptimaliseerd voor het device waarmee de website word benaderd.

Veiligheid

De laatste WordPress updates, SSL-certificaat, Google ReCaptcha & sterke wachtwoorden.

Wat onze klanten zeggen

Overtuigd van onze expertise en aanpak? Plan een afspraak en maak verder kennis.

Let’s meet up!

De koffie staat klaar.