fbpx

WordPress Website

Wij ontwikkelen websites met het open-source systeem WordPress. Met dit gebruiksvriendelijk beheer systeem kun je de content van je eigen website beheren. Wij ontwerpen en bouwen WordPress Thema’s op maat. Afhankelijk van uw identiteit en doelgroepen passen wij de uitstraling en de gebruikersgemak van de website aan om de aantal bezoekers te vergroten en wat naar meer conversie zal leiden.

Op maat

Wij maken WordPress websites

De wensen voor een nieuwe WordPress website kunnen er verschillende pagina templates gemaakt worden die volledig te beheren zijn en je zelfstandig aan de slag kunt. Door middel van de WordPress plugin ACF (advanced custom fields) krijgt u de mogelijkheid om alle teksten en afbeeldingen te kunnen wijzigen.

Responsive

De WordPress website wordt altijd geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en andere schermen.

Seo vriendelijk

Zorg dat jouw WordPress website goed gevonden wordt door zoekmachines zoals Google.

Uniek ontwerp

De identiteit van jouw product of bedrijf wordt vertaald in jouw nieuwe WordPress website.

Webshop

Maak van een WordPress website een webshop waar je producten kunt veropen met online betalen.

Online formulieren

Bezoekers kunnen gemakkelijk contact met je opnemen via een contact- en/of offerte formulier.

WordPress updates

Veilig en vertrouwd een WordPress website beheren zonder problemen.

Maatwerk

Pagina templates

Afhankelijk van uw wensen voor de nieuwe WordPress website kunnen er verschillende pagina templates gemaakt worden die volledig te beheren zijn en je zelfstandig aan de slag kunt. Door middel van de WordPress plugin ACF (advanced custom fields) krijgt u de mogelijkheid om alle teksten en afbeeldingen te kunnen wijzigen.

Ook voor mobiel

De WordPress website maakt gebruik van een responsieve ontwerp dat zich aanpast aan de scherm grootte van het apparaat waar de website op bezocht wordt. Op die manier kunnen bezoekers goed door de website lezen en navigeren. Wanneer je WordPress website mobiel geoptimaliseerd is ontvang je ook betere zoek prestaties van Google omdat zij ook kijken naar het gebruikersgemak van een bezoeker op je WordPress website.

Voor elke wens een WordPress Plugin

Door middel van WordPress plugins zijn er talloze mogelijkheden voor je WordPress website. Afhankelijk van jouw wensen kun je gratis of betaalde plugins installeren met updates. Plugin updates uitvoeren is belangrijk omdat er ook fouten kunnen ontstaan of er nieuwe functionaliteiten beschikbaar zijn en dat wil je natuurlijk niet missen.

Waarom kiezen voor een WordPress Website?

  • Het ontwerp is volledig aangepast op jouw identiteit.
  • Er wordt gebruik gemaakt van een responsive ontwerp dat zich aanpast op elk mobiel apparaat.
  • De website is volledig uitgerust met functionaliteiten d.m.v wordpress Plugins.
  • De website is makkelijk uit te breiden met nieuwe wensen.
  • De content is volledig zelfstandig te beheren.
  • Zoekmachine geoptimaliseerd.
WordPress website

Betaalbare prijzen

Wij maken WordPress websites in verschillende groottes, om hier een keuze in te maken hebben wij een paar mogelijkheden bij elkaar gezet.