fbpx
sprekende vormgeving

Altijd uit gaan van de unieke en onderscheidende kracht van design. Het vormt de authentieke basis voor uw uitingen, te beginnen met rake visuele identiteit.

01

Branding

Door middel van sferen, vormen, kleuren en typografie visualiseren wij een unieke identiteit voor uw (nieuwe) bedrijf. Dit allemaal in een mooie digitale branding gids.

 • COMPLETE HUISSTIJL
 • MOODBOARD
 • LOGO
 • TYPOGRAFIE
 • KLEUREN
 • BRANDING GIDS (PDF)
 • VAST TARIEF € 1.225,-*
02

Re-branding

Uw huisstijl is verouderd en toe aan een update. Wij maken we een aangepaste visuele identiteit: wij vernieuwen uw logo met aangepaste huisstijl.

 • UPDATE HUISSTIJL
 • MOODBOARD
 • LOGO
 • TYPOGRAFIE
 • KLEUREN
 • VANAF € 495,-*
03

Visuele communicatie

Ontwerp voor uw visuele communicatie. Wij zullen u voorzien van drukklare bestanden of drukwerk. Tevens kunnen wij u voorzien van advies over papier- en afwerkingskeuzes. Kleine of grote oplages mogelijk.

 • VISITEKAARTJES
 • FLYERS
 • FOLDERS
 • ONLINE COMMUNICATIE
 • SOCIAL MEDIA TEMPLATES
 • VANAF € 95,-*

Vormgeving die past bij u én uw doelgroep.

‘Wij creëren een gepersonaliseerd moodboard voor de nieuwe visuele identiteit van uw bedrijf. Deze zullen we ondersteunen door middel van typografie, kleurpallet en vorm.’

Realisatie van uw product.

Wij hechten veel waarde aan de het concept van een ontwerp. Samen met u als klant bepalen we de richting van het project en overleggen alle details van een ontwerp. Concept; Samen bepalen we in een kick-off meeting een richting en kernwaarden voor uw design of website. Ontwerp; Wij maken een creatief ontwerp. Optimalisatie; Er is ruimte voor aanpassingen waar nodig in een beperkt aantal revisies. Realisatie; Het ontwerp is klaar om gedrukt of gelanceerd te worden.Meer informatie

Alles naar uw wensen.

Als u op zoek bent naar een ontwerp voor uw visuele communicatie helpen wij graag! Denk aan een ontwerp voor uw drukwerk of online communicatie zoals een flyer, folder, brochure, menukaart, visitekaartjes, roll-up banner of spandoek. Wij zullen u voorzien van drukklare bestanden en leveren onze designs altijd digitaal.

Geeft u liever het drukwerk uit handen, zullen wij deze voor u regelen. Wij hebben contact met diverse drukkers die kwalitatief goed drukwerk leveren tegen betaalbare prijzen. U kunt ons benaderen voor zowel kleine als grote oplages. Tevens zullen wij u altijd voorzien van advies over papier- en afwerking. Dit maakt immers grote impact op het overkomen van u visuele communicatie.Meer informatie

Overtuigen met tekst en beeld.

Welke teksten heeft u nodig? En hoe lang mogen deze teksten zijn? Wij zullen u adviseren over de plaatsing en lengte van uw teksten.

Naast tekst is beeld zeer belangrijk bij elke media-uiting. Heeft u geen beschikking over eigen beeld? Geen probleem! Wij kunnen beelden uit de fotobeeldbank uitzoeken op basis van uw wensen, ookwel stockbeelden of stockvideo’s genoemd. Wij zullen dan naar aanleiding van uw wensen een aantal stockbeelden bij elkaar zoeken die op elkaar aansluiten en de sfeer uitstralen die u wilt bereiken. Hierna heeft u de mogelijkheid om de afbeeldingen te kiezen die u aanspreken. U betaald voor de gekozen en aangeschafte stockbeelden. Deze stockbeelden of video’s kunt u rechtenvrij gebruiken voor uw communicatie-uittingen. Voor meer informatie en prijzen kunt u contact opnemen.

Meer informatie

Ondersteuning wanneer u dat nodig heeft.

Heeft u zelf weinig tijd om uw website bij te houden of wilt u graag kleine aanpassingen aan uw bestaande WordPress website? Dan bieden wij de oplossing met onze strippenkaarten. U kiest een strippenkaart die bij u past, 5 uur, 10 uur of 15 uur. Kosten voor de strippenkaart zijn € 65,-* per uur.

De strippenkaart gaat in na ontvangst van de betaling. In de tijd die u koopt houden wij uw website voor u bij. Denk aan het verwerken van teksten, maken van plaatjes en updates uitvoeren. U geeft zelf aan wat er moet gebeuren en wanneer. Wij schrijven de tijd op de strippenkaart. Als de strippenkaart vol is krijgt u een overzicht met data, tijden en uitgevoerde werkzaamheden. U zit niet vast aan een contract en betaald enkel voor de gewerkte uren. Onze strippenkaarten zijn onbeperkt geldig. Geïnteresseerd? Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact op.

Meer informatie

Adobe

Wij werken met de nieuwste programma’s van Adobe CC; Photoshop, XD, Illustrator, Indesign

Maatwerk

Bij ons krijg je altijd een design op maat, want ieder bedrijf is uniek.

Bestanden

U ontvangt altijd uw bestanden in diverse extensies; .AI, .EPS, .JPG, .PNG, .SVG, .PDF.

Print

Geeft u liever het drukwerk uit handen, kunnen wij dit voor u regelen. Voor kleine of grote oplages.

Online

Wij kunnen uw online communicatie vormgeven, denk aan social media of digitale folders.

Stockbeeld

Als u behoefte heeft aan beeld kunnen wij een passend voorstel doen.

Wat onze klanten zeggen

Overtuigd van onze expertise en aanpak? Plan een afspraak en maak verder kennis.

Let’s meet up!

De koffie staat klaar.