fbpx
Wat kost een WordPress website?

Wat kost een WordPress website?

Je wilt weten wat een WordPress website kost?

Dit is een vraag die iedereen zich wel een keer heeft afgevraagd maar nooit een duidelijk antwoord op heeft gehad. En dat is ook logisch want niet elke WordPress website is hetzelfde omdat de wensen kunnen verschillen waardoor de kosten van een WordPress website anders kunnen zijn. Zo kun je er voor kiezen om een WordPress website te laten maken waar je online formulieren nodig hebt of misschien verkoop je producten en wil je graag dat mensen snel, veilig en gemakkelijk online kunnen betalen. De kosten van een WordPress website is daarop ook gebaseerd maar kun je nog steeds prijsverschillen zijn wanneer je offertes ontvang van verschillende reclamebureaus.

De belangrijkste punten voor de prijs van een WordPress website.

Omdat er zo veel verschillende prijzen worden gerekend voor een WordPress website vraag je vaak af of dit wel de juiste prijs is en welke kosten er op termijn zijn? Het is goed om de belangrijkste punten op een rij te zetten en deze te prioriteren;

  • Zorg dat de belangrijkste wensen zo uitgebreid en duidelijk mogelijk zijn meegenomen in de offerte.
  • Vraag meerdere offertes aan bij verschillende reclamebureaus en leg deze naast elkaar om de verschillen te beoordelen.
  • Maak een afspraak voor en na de offerte om verwachtingen die er zijn uit te spreken, dit werkt het beste persoonlijk.
  • Lees je goed in de bedrijf profielen, is het een klein,- middel of groot bedrijf? En hebben zij vaker een WordPress website ontwikkeld vergelijkbaar met jouw wensen.
  • Vraag naar hoe zij project aanpakken, welke rollen en processen zijn er? Dit bepaald vaak de professionaliteit van het werk.
  • Hoe ziet de nazorg eruit wanneer het project is afgrond, kun je dan nog steeds om hulp vragen en welke kosten horen daarbij?
  • Probeer een inschatting te maken van het verdien model van de bouwer. Denk bijvoorbeeld aan periodieke kosten zoals abonnementen waardoor de aanvang prijs vaak lager is of hoge kosten voor wijzigingen na dat een project opgeleverd is.

Je hebt nu misschien al een beetje een indruk gekregen waar je op kunt letten bij een offerte aanvraag en welk bedrijf het beste bij je past, en heb je de verschillen kunnen ontdekken en besloten wat voor jouw belangrijk is. Op die manier kun je voor een groot gedeelte een goeie inschatting maken of de kosten voor jouw WordPress website eerlijk is.

Een transparante offerte wat een WordPress website gaat kosten.

Wij bieden tijdens en na het ontwikkelen van WordPress websites transparante kosten voor een concurrerende prijs, wij bestaan uit twee professionals op het gebied van creatie en creativiteit en doen dit al jaren voor vaste klanten, klein en groot. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden en met een duidelijke kosten voor jouw nieuwe WordPress website.

Heb je vragen of nieuwgierig wat wij voor je kunnen betekenen?

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op met het onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!