fbpx
De identiteit van je bedrijf

De identiteit van je bedrijf

Een eigen bedrijf starten. Je hebt er eindelijk voor gekozen om zelfstandig aan de slag te gaan met jouw product of dienst. Daar komt vanzelfsprekend de enige administratie bij kijken maar heb je ook nagedacht voor je positie in de markt door middel van je eigen unieke identiteit?

Je zal je bedrijfsplan vast al klaar hebben en een overzicht gemaakt van de sectoren waar je voor werkt en een overzicht van concrete kern doelen. Om jouw onderneming op de kaart te zetten heb je een visuele identiteit nodig en wil je online goed gevonden worden om nieuwe klanten te werven.

Een logo en huisstijl ontwerpen die jouw doelgroepen nieuwsgierig maakt om meer over jouw bedrijf te weten te komen is enorm belangrijk, er zijn tenslotte concurrenten die al langer bestaan en een positie ingenomen hebben op de markt. Hier wil jij zo snel mogelijk tussen zien te komen en omdat je nieuw begonnen bent kun je goed analyseren hoe zij dat hebben gedaan en daar lessen uit trekken.

Het is relatief simpel om snel bereik te creëren op het internet omdat je hier zelf mee aan de slag kan, we hebben een kort overzicht gemaakt van de belangrijkste todo’s;

  • Domein registreren waar je jouw website op wilt draaien
  • Linkedin profiel met bedrijf gegevens
  • Google Bedrijf pagina aanmaken met bedrijf informatie zoals openingstijden en contact informatie.
  • Facebook pagina aanmaken
  • Instagram Account aanmaken
  • Twitter account aanmaken

Wanneer je klaar bent om te laten zien wie je bent en wat je doet kun je starten met het maken van een logo en huisstijl. Als dat staat kun je gaan nadenken over je eigen website. Hier kun je meer kwijt over je merk en product of dienst. Dit kan geheel in jouw eigen wensen gemaakt worden en ingericht worden dat je zelf teksten en beeld kunt aanpassen.

Heb je vragen of nieuwgierig wat wij voor je kunnen betekenen?

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op met het onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!