fbpx
Over Studio mxd

Een creatief full service bureau op het gebied van online, branding & design. Down to earth, doelgericht en enthousiast. Twee professionals die graag met u mee denken.

anno

2015

Klein maar krachtig.

Flexibiliteit en transparantie zijn voor onze studio belangrijke kernwaarden. Daarom zijn wij altijd transparant in de kosten, wat u kunt verwachten en zal u bij ons geen verborgen abonnementskosten tegenkomen. Wij zijn van mening dat het product waar u voor betaald dan ook van u is. Ook is het mogelijk om in korte tijd een nieuwe huisstijl of website te laten realiseren.

Het is vandaag de dag steeds belangrijker om op afstand projecten te realiseren. Dit is bij ons mogelijk. Door middel van een kennismaking via Zoom of Skype kunnen we daarna via telefoon en e-mail goed contact houden en uw opdracht uitvoeren.

Als kleinschalige studio zijn wij snel en flexibel. Heeft u een spoedopdracht of hulp nodig bij uw WordPress website in het weekend? Ook dan kunt u Studio mxd in schakelen. Tegen een weekendtarief (Vrijdagavond, Zaterdag & Zondag) kunnen wij u voorzien van uw gewenste product. Voor meer informatie & prijzen kunt u contact opnemen.

Meer informatie

Uw wensen centraal.

Samenwerken is de sleutel tot een geslaagd product. Als u een project bij ons start zullen wij na de kennismakings- en kick-off meeting korte lijnen houden. Dit om de voortgang van onze projecten te garanderen en u snel kunt genieten van uw nieuwe website of design!

Wij hechten veel waarde aan de het concept van een ontwerp. Samen met u als klant bepalen we de richting van het project en overleggen alle details van een ontwerp. Concept; Samen bepalen we in een kick-off meeting een richting en kernwaarden voor uw design of website. Ontwerp; Wij maken een creatief ontwerp. Optimalisatie; Er is ruimte voor aanpassingen waar nodig in een beperkt aantal revisies. Realisatie; Het ontwerp is klaar om gedrukt of gelanceerd te worden.

Meer informatie

Een goede mix.

Studio mxd is opgericht in december 2015 door Maud & Max Duurland. Nadat Maud haar bachelor Allround Styling had afgerond is zei zich volledig gaan richten op grafisch vormgeving. Max was al werkzaam als full-stack developer bij een communicatiebureau in Hilversum. Van het één komt het ander; en bleken wij naast relationeel ook zakelijk een sterk team. De naam ‘Studio mxd’ spreken wij dan ook uit als ‘Studio Mixed’, De perfecte mix van expertises.

Wij zijn een dynamisch team van twee professionals die elkaar goed aanvullen. Maud is onze vormgeefster met oog voor detail. Passie voor alles wat met vormgeving te maken heeft en is sinds 2015 werkzaam. Max is front-end developer met een passie voor code. Hij is al meer dan tien jaar werkzaam in dit mooie vak en is zeer ervaren in diverse disciplines van programmeren.

Meer informatie

Centraal gelegen.

Ons kantoor bevind zich tussen de prachtige bossen van Landgoed Pijnenburg te Baarn. Hier hebben wij ons eigen kantoor en beschikking over diverse boardrooms voor het geven van trainingen of presentaties. Centraal gelegen in het land en werkzaam voor diverse klanten uit alle branches. Persoonlijke aandacht en de wensen van de klant staan centraal.

Woont u verder weg of geen tijd om af te spreken? Ook op afstand kunnen wij projecten voor u realiseren. Neem voor de mogelijkheden contact op via e-mail, telefoon of ons contactformulier op de website.

Meer informatie

Jong en dynamisch team

De professionals.

Max Duurland

Developer

Maud Duurland

Designer

Dankzij onze klanten is onze ervaring gegroeid.

Elke wens van een opdrachtgever beschouwen wij dan ook als een speciale opdracht. Persoonlijke aandacht en de wensen van de klant staan centraal.

Bekijk onze cases

Voor start-ups, eenmanszaken, kleine & grote ondernemingen.

Betaalbaar maatwerk, uw eigen product en geen verborgen kosten.

Centraal gelegen in het land maar ook op afstand kunnen wij projecten voor u realiseren.

Diverse expertises onder één dak.

Overtuigd van onze expertise en aanpak? Plan een afspraak en maak verder kennis.

Let’s meet up!

De koffie staat klaar.